Blandede Artikler
Produkter
Internet
Software
Second Life
Lønstatistik
Deal no Deal
Billig Benzin
HTC P3300
Bedste kamera-mobil
IPaq 6915 – Bedste PDA
Tomtom Go 910
Sundhed
Julesange
Nynne – den danske succes serie
Bedste webhotel
StopZilla
Registry Mechanic
Gratis PDF
Gratis antivirus

Citroen Berlingo

Citroën kalder selv berlingo for Danmarks familiebil nummer et og det er nok ikke bare noget de siger for det er en bil der virkelig bærere præg af at være designet til at være en familiebil.

Berlingo er måske ikke den mest sexede bil at kigge på, den ligner nærmest en lille varevogn udefra, men indenfor er det en absolut luksus bil, der er masser af plads og godt udsyn og så er den rigtig rar at køre i.

Berlingoen findes i forskellige udgaver alt efter behov og ønsker til bilen, men fælles for alle udgaver er at den er økonomisk, driftsikker, rar at køre i og så er der plads, plads, og plads i den. Der er også mulighed for valg af forskellige motorer alt efter hvilken styrke man ønsker og der kan også vælges dieselmotor som hurtigt tjener sig hjem hvis man køre meget.

Hvis man har små børn er det rigtig rart at man bare kan sætte barnevognen direkte i bagagerummet uden at klappe den sammen først, og med de smarte skydedøre er det ikke noget problem at få en lift ind på bagsædet.

Hvis man overvejer en ny familie venlig bil med masser af plads så vil jeg klart anbefale at smutte en tur forbi Citroën og måske få en prøvetur i den nye Berlingo også selvom du måske normalt ikke er så meget til franske biler.


Her er du: Startsiden -> Artikler: Citroen Berlingo

Se også: Når mænd tisser
(C) Copyright, OneX.dk
Startside Artikler