Blandede Artikler
Produkter
Internet
Software
Second Life
Lønstatistik
Deal no Deal
Billig Benzin
HTC P3300
Bedste kamera-mobil
IPaq 6915 – Bedste PDA
Tomtom Go 910
Sundhed
Julesange
Nynne – den danske succes serie
Bedste webhotel
StopZilla
Registry Mechanic
Gratis PDF
Gratis antivirus

Billig Benzin

Der kan være stor forskel på benzinpriser, og det kan ændre sig meget fra den ene tank til den anden eller fra den ene dag til den anden. Den der er lidt opmærksom kan således spare en del penge på benzin, specielt hvis man køre meget.

Her er et par fif til hvordan du kan spare penge på din benzin.

1. Mange tanke har en dag om ugen hvor det er specielt billigt at tanke, det er ofte om søndagen men det kan variere. Hold derfor øje med din tankstation og find ud af om hvornår og hvis der er en dag om ugen hvor benzinen er billigere end normalt.

2. Du kan nemt holde øje med priserne hos de forskellige selskaber med FDMs liste over benzinpriser, du finder listen her: http://www.fdmbenzinpriser.dk/. Det er en fantastisk service som hurtigt kan spare dig gode penge. Det er også muligt at se regionalpriser for nogle tankstationer og du kan søge på område, og oktan.

3. Kør ikke tanken helt tør, på den måde risikere du at komme til at skulle tanke lige den dag hvor det er allermest dyrt.

4. Benyt tank selv. Hvis du tanker de steder hvor du betaler ved standeren og ikke skal i butikken er der ofte mange penge at spare og benzinen er for det meste den samme. Det er ikke kun discount stationerne der har mulighed for at betale ved standeren.

5. Din benzin bliver også billigere jo længere du køre på literen, og det er ikke kun din bil der bestemmer hvor meget du kan køre på literen, din kørestil har også stor betydning. Forkert tryk i dækkene, Tagbagagebærer og tagbokse, unødig vægt og en ikke rigtig instillet motor kan også koste penge.


Her er du: Startsiden -> Artikler: Billig Benzin

Se også: Deal no Deal
(C) Copyright, OneX.dk
Startside Artikler